У Австралії шеф-кухар одного з японських ресторанів ввела нове правило в своєму закладі, відтепер гості зобов'язані з'їсти все до останньої крихти або виплатити штраф і більше не повертатися. Юкако Ітікава, шеф-кухар ресторану Wafu гарним їдокам пропонує 30 -% знижку. "Щоб зробити внесок в екологічно чисте майбутнє, ми просимо наших гостей про більше, ніж інші ресторани", - говорить Юкако. Щоб вас не спровадили з ресторану, де подають органічну їжу, що не містить рослинних білків, молока, цукру та яєць, доведеться все доїсти. "В кінці прийому їжі на тарілці повинні залишатися тільки шматочки лимона, імбиру і васабі", - сказано в меню. Нагадаємо, раніше повідомлялося про ще одне нововведення в Австралійських ресторанах. Ресторан у передмісті Сіднея став першим у світі закладом, у якому традиційне паперове меню замінили планшетами iPad.
Джерело: http://ua.korrespondent.net/ //news-ua.at.ua/ |